Grad Trebinje
Trebinje

“IMAMO SVOJ KARAKTER” Bubalo izabran za prvog čovjeka DNS u Trebinju

Na Izbornoj skupštini DNS u Trebinju sinoć je za prvog čovjeka Gradskog odbora te stranke izabran Srđan Bubalo.

Biti predsjednik Gradskog odbora ili prvi među jednakim u DNS je velika čast i obaveza. Čast je jer je DNS pokazao da je partija sa karakterom. Nikad nismo željeli da prenosimo nadležnosti sa nivoa Republike Srpske na nivou BiH, bez obzira na pritiske. To su neki radili pa kasnije se posipali pepelom i govorili da su bili naivni – rekao je novoizabrani predsjednik.

Bubalo ističe da je DNS pokazao karakter kada je u opštinama u kojima je imao odlučujuću ulogu nije rasprodavao svoje resurse već ih ljubomorno čuvao za svoje građane i nije trgovao, jer uvijek je interes građana iznad svih drugih interesa.

– DNS je pokazao i svoj karakter prije deset mjeseci kada je napustio ovu nenarodnu vlast kojoj su interesi pojedinac važniji od interesa države. DNS se nikad u životu nije odricao Republike Srpske i uvijek je bio sa istim stavom. Nije postojala ta sila koja je funkcionere DNS natjerala da nešto urade protiv Republike Srpske – poručio je Bubalo.

On ističe da je DNS uradio za Trebinje dosta stvari i da će svojim radom nastaviti da se bore za bolje Trebinje.

Sinoćnja Izborna skupština DNS, kako ističe Bubalo, nije kraj, već početak.

– Ova skupština je kamen od kojeg se možemo odgurniti i širiti priču promjena u Trebinju i cijeloj Republici Srpskoj – rekao je Bubalo i dodao da je jedini poraz u politici nedostatak ambicije, nedostatak volje.

Izbornoj skupštini DNS Trebinje prisustvovao je i predsjednik stranke Nenad Nešić koji je pored podrške novoizabranom predsjedniku i Gradskom odboru poručio da je DNS pojeo svoj strah i da ide na pobjedu.

srpskainfo.com

Povezane vijesti

VUKANOVIĆ TVRDI DNS-a nije sakupio dovoljno potpisa, nije im ovjerena prijava za izbore

admin

„Možda neću stići u Svetu zemlju, ali ću umrijeti na svetom putu“ Ovo su Vukanović i Nešić izjavili u završnom obraćanju u TV duelu (Video)

admin

Miličević: Treći blok u RS je podrška SNSD-u, to nije dobra poruka (Video)

admin

Vukanović: Nešić je otkrio svoje pravo lice

admin

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Opozicija najavljuje MASOVNE PROTESTE u septembru, ako UIO ne odustane od kupovine sporne zgrade

admin