Grad Trebinje
Republika Srpska

POČINJE ČISTKA NEŠIĆEVIH KADROVA Ovi funkcioneri DNS prvi će ostati bez fotelja

Nakon izlaska DNS iz koalicije na republičkom nivou, danas i sutra će početi prve smjene kadrova DNS lojalnih Nenadu Nešiću, lideru te stranke, piše Srpskainfo.

Kako Srpskainfo saznaje, prvi na listi za smjenu su Marko Aćić, v.d. direktora Sekretarijata za raseljena lica i migracije RS, Mirko Sovilj, v.d. direktora prijedorske bolnice ’’Mladen Stojanović’’ i Marko Kubatlija, v.d direktora Poreske uprave u Istočnom Sarajevu.

Umjesto Marka Aćića dolazi Dragan Štrbac iz SNSD.

Smijenjeni će biti i Ognjen Vučen, izvršni direktor “Aerodroma RS”, Radana Daljević, direktor Sekretarijata za zakonodavstvo, Nataša Kostić, pomoćnik ministra saobraćaja, Rajka Vukaljević, sekretar Ministarstva saobraćaja, Dragana Čađo, sekretar u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave, Nikola Spasojević, pomoćnik ministra privrede i preduzetništva, kao i Siniša Gavrić, izvršni direktor “Autoputeva RS”.

Ovim se ne završava krug predstavnika DNS, koji će ostati bez fotelja.

U narednoj fazi smjene mogu da očekuju i kadrovi DNS po dubini, odnosno direktori škola, kao i direktori niza drugih javnih ustanova na republičkom nivou.

Međutim, ako neko od funkcionera se u međuvremenu ogradi od politike DNS i ostanu vijerni politici vladajuće koalicije, na taj način bi mogli da izbjegnu smjenu.

Srpskainfo.com

Povezane vijesti

VUKANOVIĆ TVRDI DNS-a nije sakupio dovoljno potpisa, nije im ovjerena prijava za izbore

admin

Miličević: Treći blok u RS je podrška SNSD-u, to nije dobra poruka (Video)

admin

Vukanović: Nešić je otkrio svoje pravo lice

admin

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Nenad Nešić: DNS u Trebinju nije niko napustio već su izbačeni svi oni koji su u politici bili zbog funkcije!

admin

“IMAMO SVOJ KARAKTER” Bubalo izabran za prvog čovjeka DNS u Trebinju

admin